Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (3.70 secunde)
FARCAS) In Statele Unite si in Canada exista numeroase persoane interesate de fenomenul OZN care sunt convinse ca cercuri oculte ale guvernului SUA stiu mai multe despre prezenta extraterestra pe Pamant decat sunt dispuse sa declare. ... O astfel de persoana este Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist.
Am informat cu regularitate cititorii revistei Magazin asupra etapelor acestei desecretizari, ca si asupra comentariilor pe marginea informatiilor date la iveala cu fiecare ocazie.
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite. ... Adica celule dintre spatiile dintre celule, cu alte cuvinte, celule interstitiale.
Magda Marincovici) De la primul album Of the Wall la ultimul Invincible, Michael Jackson a trecut prin numeroase transformari cu ajutorul chirurgiei estetice. ... http://www.gentside.com/michael-jackson/a-quoi-aurait-ressemble-michael-jackson-s-039-il-n-039-avait-jamais-subi-de-chirurgie-esthetique_art70461.html
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic. ... Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie.
OZN-uri urmarite de NORAD (Autor: ... FARCAS) Pe 25 iunie 2016 la Alien Cosmic Expo in Brantford Ontario, Canada, a avut loc o reuniune nationala canadiana pentru cautarea adevarului privind OZN-urile si extraterestrii, considerata cel mai important eveniment de acest gen din acest an.
Fiica femeii, care a fost pacienta Monicai Pop, si-a pierdut vederea la un ochi in urma unei operatii, iar aceasta considera ca sefa Spitalului de Oftalmologie si colega acesteia, de la spitalul din Timisoara, doctor Ileana Zolog, sunt principalele vinovate.
Farcas) In Stiinta si Tehnica, martie 2016, a fost publicat articolul cu titlul: Cunoasterea, felinarul si elefantul care invita la o intelegere mai larga a multor fenomene, inclusiv OZN, si la o mai buna adecvare a instrumentelor de abordare.
Unul dintre aceste dosare, apartinand Royal Air Force (RAF), include prezentarea detaliata a unui incident petrecut pe 19 octombrie 1982, cand un avion de spionaj american USAF RC-135 Rivet, care monitoriza activitatea militara sovietica, a fost deranjat de un obiect mare deasupra Mediteranei de Est.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Rememoram cu acest prilej actiunile de vedere la distanta (remote viewing) realizate prin extracorporalitate de armata americana, dar si neasteptatele legaturi ale acestor tehnici cu fenomenul OZN si cu vizitatorii extraterestri. Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A.
Se mai stie ca resturile adunate au fost transportate, cu precautii deosebite, la baza Air Force Wright. ... Jurnalistilor li s-au aratat resturile unui balon de neopren, spunandu-se ca ofiterii de la baza militara (singura din lume avand avioane purtatoare de bombe atomice!) au confundat acest balon cu un OZN.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am expus cateva opinii ale astrofizicianului dr. ... Davis, participant la Programul de Identificare a Amenintarilor Aviatice Avansate (Advanced Aviation Threat Identification Program - AATIP) al Pentagonului destinat investigarii naturii OZN-urilor si a straniilor proprietati ale acestora.
FARCAS) Mentionam intr-un episod anterior ca pe 8 iunie 2018, a avut loc, in Las Vegas, o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA).
sa se traseze intr-un numar finit de pasi un patrat cu aria egala cu cea a cercului. ... un loc, materiale de constructie Se cere:
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan s-a internat cu diagnosticul de ulcer duodenal, la sfarsitul saptamanii trecute, la Sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Resita, in stare grava, dupa ce ulcerul de care sufera de la varsta de 19 ani a recidivat intr-o forma acuta.
Mai mult decit atit, o mare parte dintre demnitari nici maacar nu stie cum araata un "baaiat cu ochi albastri". Doar un ales stie caa a fost urmaarit de Securitate. ... Cu toate acestea, multi dintre alesii neamului s-au dovedit a fi turnaatori, cu acte, ai Securitaatii.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, a declarat ieri, cu ocazia unei adunari festive organizate pentru a marca aderarea la UE, ca Romania este integrata, din punct de vedere militar, in politica europeana de securitate si aparare.
google-analytics.com